Family Fruk, Apartments for rent in Jadranovo, Croatia

Apartments Fruk, Jadranovo Crikvenica, for rent.

Apartmani Crikvenica, Apartmani Fruk, Jadranovo

apartments-jadranovoDobrodošli u Jadranovo, u apartmane Fruk. Najbolje mjesto da provedete svoj odmor uživajući u ljetu, moru i prekrasnoj prirodi. Imamo 5 apartmana sa 18 kreveta (jedan za 5+2 osobe, dva za 2+2 osobe i jedan za 2+1 osobu), cijene su od 35€ do 90€, za jedan dan, po apartmanu. Tu su i 4 parkirna mjesta ispred kuće.

Foto galeriju naših apartmana možete pogledati ovdje.

Apartmani Jadranovo

U našim apartmanima možete se opustiti i odmoriti, oslobođeni gužve i stresa, možete ne činiti ništa, a opet osjetiti snažan osježaj zadovoljstva i užitak u čarima prekrasne prirode.
Okolina koja okružuje apartmane idealna je za duge šetnje kroz prirodu, jutarnje trčžistom anje svježim zrakom i vožnje biciklom. U Jadranovu možete uživati u odmoru i rekreaciji, možete plivati i roniti u kristalno čistom moru, penjati se na brda ili samo šetati i otkrivati ostatke drevnih kultura. Možete uživati u pecanju ili tek izležavati se na plaži i loviti boju na ljetnom suncu.
Provedite svoje ljetne praznike na najbolji mogući način i uživajte u svakom trenutku u njima. Moderni i luksuzni apartmani Jadranovo u Hrvatskoj.

O Jadranovu

Jadranovo, nekad malo ribarsko i mjesto zidara, nalazi se na obali Jadranskog mora, 8 km udaljeno od Crikvenice. Danas je Jadranovo turistička atrakcija, zahvaljujuči svojoj netaknutoj prirodi, tišini, kristalno čistom moru, prirodnim plažama i velikom broju uvala, sa šetalištima uz samo more, okruženim borovim šumicama. Među karakteristične turističke atrakcije možemo ubrojiti i ljekovito blato, koje se može naži u uvali Lokvišže, koja također predstavlja i arheološko nalazište iz doba starog Rima i gdje je smještena crkva Svetog Jakova. U središtu mjesta nalazi se banka, poštanski ured, liječnička ambulanta, mjenjačnica i trgovine, kao i veliki market. U Jadranovu takožer ima veliki broj kafića, barova i restorana, koji nude specijalnu kuhinju. Ovdje se možete dobro zabavljati ili pak uživati u miru i odmoru, izbor je vaš.